Over Holland Aandrijftechniek B.V.

Eigenaar Herman van den Ham heeft 24 jaar gewerkt in de verkoop bij SKF. Na drie jaar in een ander branche werkzaam te zijn geweest, heeft hij in Maart 2014 besloten om met zijn  jarenlange ervaring en specialistische kennis op het gebied van aandrijftechniek een eigen handelsbedrijf op te richten genaamd Holland Aandrijftechniek B.V.

  Compleet assortiment

  Persoonlijke service

  Concurrerende prijs
Foto van Herman van den Ham -

Herman van den Ham -

Eigenaar en oprichter

Herman van den Ham is de oprichter van Holland Aandrijftechniek B.V. "Ik heb de kennis en de kennissen" en daardoor weet Herman als geen ander zijn weg in de wereld van aandrijftechniek.

Kwaliteit

Holland Aandrijftechniek B.V. kent de waarde van kwaliteit. Zowel producten met een lage kostprijs als producten die gekenmerkt worden door een lange levensduur zijn leverbaar.

Ontzorgen

Vaak is bij bedrijven niet genoeg specialistische kennis aanwezig als het aankomt op aandrijftechniek. Herman helpt klanten graag om de beste oplossing te vinden, en wil de klant hierin ontzorgen.

Meedenken

De goedkoopste keus is niet altijd de juiste. Wij kijken graag naar uw situatie en welk product het beste voor u werkt. Daarnaast leveren we graag maatwerk.

Netwerk

Door het uitgebreide netwerk van leveranciers weten we als geen ander waar producten het beste ingekocht kunnen worden.

 


 

Compleet assortiment

Alle producten en merken zijn leverbaar op het gebied van aandrijftechniek.

Persoonlijke service

Flexibiliteit, specialistische kennis en persoonlijk contact maken Herman van den Ham uw ideale leverancier voor aandrijftechniek.

Concurrerende prijs

Holland Aandrijftechniek B.V. biedt een concurrerende prijs en adviseert u graag wat de voordeligste (totaal-)oplossing is.